Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


Αν ενδιαφέρεστε για Βασικές ή Μεταπτυχιακές
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
(άμεσα ή μελλοντικά),
εμπιστευθείτε την πολυετή πείρα του BRITISH LINK,
με την απόλυτη εγγύηση του Πολυεκπαιδευτηρίου ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ.

Για κλείσιμο ραντεβού και ενημέρωση:
Μεγ.Αλεξάνδρου 32, Κατερίνη, τηλ.2351025115.

338 νέες εποχικές θέσεις στη Βιομηχανία Ζάχαρης * 220 νέες προσλήψεις στο Πλατύ, 118 στις Σέρρες


Στην πρόσληψη 338 νέων εποχικών υπαλλήλων όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης προχωρεί άμεσα η υπό ιδιωτικοποίηση Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ για τα Εργοστάσια Σερρών και Πλατέος.
Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν αφορούν κυρίως αποφοίτους Λυκείου και Γυμνασίου, ενώ κάποιες θα πληρωθούν από πτυχιούχους Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και ΑΕΙ. Οι νέοι συνεργάτες θα συνάψουν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια από έναν έως τέσσερις μήνες.
Ειδικότερα, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης πρόκειται να απασχολήσει συνολικά διακόσια είκοσι (220) άτομα στο εργοστάσιο Πλατέος και συνολικά εκατόν δέκα οκτώ (118) άτομα στο εργοστάσιο Σερρών.

280 Λιμενοφύλακες από επτά κατηγορίες Κατανομή των θέσεων Αιτήσεις έως 9 Σεπτεμβρίου


“Μαγνήτη” για χιλιάδες αποφοίτους Λυκείου συνιστά ο διαγωνισμός της Ελληνικής Ακτοφυλακής που είναι σε εξέλιξη και αφορά την κατάταξη 280 δόκιμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών-γυναικών).
Από το σύνολο των θέσεων, οι 90 αφορούν υποψηφίους με απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τριετούς φοίτησης για τα ημερήσια λύκεια ή τετραετούς φοίτησης για τα εσπερινά λύκεια, οι 8 αφορούν ειδικότητες Μουσικού, οι 28 υποψήφιους Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης, οι 40 υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις Σ.Ξ. ως Καταδρομείς ή Αλεξιπτωτιστές ή Πεζοναύτες, οι 10 υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει ως Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ.Ξ. και Π.Ν., οι 28 υποψηφίους ιδιώτες που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους και οι υπόλοιπες 76 θέσεις αφορούν υποψηφίους ΔΕ που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις σε διάφορες τεχνικές και παραϊατρικές ειδικότητες.

«Μάχη προσόντων» δίνουν οι υποψήφιοι ειδικοί φρουροί Αιτήσεις και δικαιολογητικά στα αστυνομικά τμήματα έως 5 Σεπτεμβρίου


Το ενδιαφέρον χιλιάδων αποφοίτων Λυκείου συγκεντρώνει ο νέος διαγωνισμός της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών (αντρών και γυναικών), που ξεκίνησε χθες.
Οι υποψήφιοι, εκτός από τα τυπικά προσόντα που θα πρέπει να διαθέτουν, οφείλουν να γνωρίζουν τρία κομβικά σημεία που θα τους προσφέρουν πολύτιμα μόρια.
1. Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για όσους υπηρέτησαν ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης ή έχουν προϋπηρεσία ως Επαγγελματίες Οπλίτες.
2. Η κατοχή άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου ή μοτοσικλέτας μπορεί να θεωρείται πρόσθετο προσόν, όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό, εν όψει της στελέχωσης της νέας ομάδας δικυκλιστών της ΕΛ.ΑΣ. Εξτρα πριμοδότηση απολαμβάνουν και οι έχοντες δίπλωμα αυτοκινήτου.