Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γεννόσημο


Μια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, Γιάννης Χρονόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Χρονόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε τι συνέβη σε μια ασθενή του όταν της χορήγησε άγνωστο γενόσημο φάρμακο.
Η ασθενής, η οποία έπασχε από οστεοπόρωση και για αυτό το λόγο λάμβανε θεραπεία, όταν έλαβε το άγνωστο γενόσημο διαπίστωσε ότι έχασε μέρος της όρασή τηςΗ παρενέργεια αυτή διήρκησε για τουλάχιστον τρεις ώρες ενώ παράλληλα άρχισε να νιώθει μυϊκά άλγη.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μπλοκάκι Καλλιτέχνη πρέπει να βγάλουν όσα παιδιά θα βγουν για τα... κάλαντα!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια... ανακοίνωση η οποία ενημερώνει - ενόψει των γιορτών που πλησιάζουν - όσους...προτίθενται να βγουν για τα καλάντα, ότι θα πρέπει να βγάλουν.... μπλοκάκι καλλιτέχνη! Φυσικά πρόκειται για μια χιουμοριστική ανάρτηση χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι βρήκαν έναν καυστικό τρόπο να στηλιτεύσουν τα νέα μέτρα.

Ιδού τι συμβαίνει στις τουρκικές φυλακές

Λίγο πριν τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας, ο Κούρδος σκηνοθέτης Γιλμάζ Γκιουνέι ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα την φωτογραφία ενός νεαρού... Κούρδου πολιτικού κρατουμένου και απεργού πείνας. Το παλληκάρι έχει στην κυριολεξία λιώσει μετά από 55 ημέρες άρνησης λήψης τροφής. Είναι ένας από τους 700 πολιτικούς κρατουμένους κουρδικής καταγωγής, που έχουν αρχίσει αυτόν τον γύρο του θανάτου πριν από δύο μήνες. Μεταξύ των απεργών πείνας μπορεί κανείς να αναγνωρίσει βουλευτές, δημάρχους, κοινούς Κούρδους πολίτες αλλά και μεγάλο αριθμό ανηλίκων. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ανάρτηση αυτής της φωτογραφίας από τον διάσημο σκηνοθέτη, σπάει τον αδυσώπητο «κύκλο σιωπής» που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν γύρω από αυτό το

Eνημέρωση κ` Αγγελίες