Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013


Ενημέρωση & Αγγελίες

Το πρωτοσέλιδο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ

Παρακαλούνται όσοι από τους ενδιαφερόμενους έχουν υποβάλειΗλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για τη Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών 2013-2014, την περίοδο από τις 09 Οκτωβρίου 2013 έως και τηΔευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 παρακαλούνται θερμά όπως επαναλάβουν τη διαδικασία, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στον κεντρικό μας server.


Σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία!

Ανακοίνωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης


Και φέτος, όπως εδώ και 36 χρόνια η Κιν/φική Λέσχη θα ξεκινήσει τις χειμωνιάτικες προβολές της με σκοπό να συμβάλλει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Κάθε Δευτέρα από τις 21 Οκτωβρίου ως και τις 9 Δεκεμβρίου (με δύο προβολές να γίνονται Τρίτη λόγω εορτών), θα προβάλλουμε στον Κινηματογράφο Ευκαρπίδη ταινίες του παγκόσμιου σινεμά, το απόγευμα στις 7.30 και το βράδυ στις 10.00. Πιστεύουμε ότι οι επιλογές μας θα σας αγγίξουν και θα έχουν την απήχηση που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

   Το πρόγραμμα
1.   Δευτέρα 21 Οκτωβρίου
Θλιμμένη Τζασμίν (Γούντυ Άλεν)
 2. Τρίτη 29 Οκτωβρίου
     Το μερίδιο των αγγέλων (Κεν Λόουτς)
 3. Δευτέρα 4 Νοεμβρίου
     Το τέλειο χτύπημα (Τζιουζέπε Τορνατόρε)
 4. Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου
     Ο έρωτας της βασίλισσας (Νικολάι Αρσέλ)
 5. Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου
     Με λένε Ερνέστο (Μπενχαμίν Αβίλα)
 6. Τρίτη 26 Νοεμβρίου
      Σαμπρίνα (Μπίλι Γουάιλντερ)
 7. Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου
          Ένα καλοκαίρι (Τζεφ Νίκολς)
      8. Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
          Χτυποκάρδια στο γραφείο (Ρεζί Ρουανσάρ)


                                                     Με τιμή το Δ.Σ της Κιν/φικής Λέσχης

Επιτυχίες και πολλά Μετάλλια στο Διεθνές Φιλικό στην Βουλγαρία οι Παλαιστές απο των ΓΑΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Επέστρεψε από την Βράτσα της Βουλγαρίας η ομάδα πάλης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με 5 μετάλλια και το κύπελλο της 2ης θέσης στην γενική κατάταξη που πήρε η ελληνική αποστολή . Στο διεθνές τουρνουά όπου συμμετείχαν 16 ομάδες και 170 παλαιστές ,οι αθλητές των ΟΛΥΜΠΙΩΝ , που δώσανε πολύ σκληρές μάχες με δυνατούς αντιπάλους και πέτυχαν αρκετές νίκες ,είναι οι Γεροντίδης Πέτρος 3ος ,Γεωργιάδης Γεώργιος ,Αγγέλης Ζώτης 3ος ,Λαζάρου Κώστας ,Κουτσής Βασίλης 3ος ,Γκίρνης Γεώργιος ,Δασκουλίδης Νίκος ,Σκαμπαρδώνης Παναγιώτης 3ος και Γκίρνης Ραφαήλ 2ος Αρχηγός αποστολής και Εφορας του Συλλόγου Νικολάου Διονύσης και προπονητές οι Παπακωνσταντίνου Κώστας και Μπατάλας Βασίλης