Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ


Με την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, αρκετών ποδοσφαιριστών και πλήθους κόσμου από την Πιερία πραγματοποιήθηκε στο Α ΔΑΚ Κατερίνης την Τετάρτη 12/8/2015 και ώρα 20:00 υπό το φως των προβολέων, η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2015/2016, υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού τιμ, με προπονητή τον Νίκο Ζαλίκα, με γυμναστή τον ΙωάννηΧατζημπουργάνη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Κωνσταντίνο Τόσκα.
Η δυναμική παρουσία των φιλάθλων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στις κερκίδες του γηπέδου που είναι πραγματικά ένα στολίδι για την Κατερίνη έδωσε το στίγμα και τον παλμό για την νέα ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Παρόν σύσσωμη και όλη η νέα διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Παναγιώτης Αθανασιάδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές όπως και ο νέος προπονητής Νικόλαος Ζαλίκας, ζητώντας μεταξύ άλλων σκληρή δουλειά, καλή διάθεση μέσα σ΄ ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο όπως αρμόζει στην ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Την προπόνηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ παρακολούθησε και ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Πλέον οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: