Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο Χάρυ Κλυν περνά από «γενεές 14» τον Φίλη: Αρνητή της ποντιακής γενοκτονίας είσαι το όνειδος της Αριστεράς


XARY KLYNΣφοδρή επίθεση στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη εξαπολύει μέσω του προσωπικού του blog ο γνωστός κωμικός Χάρυ Κλυν αναφορικά με τις δηλώσεις του για την γενοκτονία των Ποντίων. Ο Χάρυ Κλυν περνά κυριολεκτικά από «γενεές 14» τον Νίκο Φίλη και παραθέτει αρχικά ένα χρονικό του Σάββα Καταρτζή ο οποίος έζησε από κοντά τα τραγικά γεγονότα και στη συνέχεια εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε βάρος του κ. Φίλη.

Διαβάστε αναλυτικά

Ποιους πλήττουν τα νέα τέλη κυκλοφορίας: Στο «στόχαστρο» 150.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ.


KYKLOFORIAΤα ντιζελοκίνητα Ι.Χ. έως 1.600 κυβικά, που εκλύουν κάτω από 100 μικρογραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο, θα επιβαρύνονται από το 2016 με τέλη κυκλοφορίας, θέτοντας στο «στόχαστρο» περίπου 150.000 ιδιοκτήτες, που την τελευταία πενταετία αγόρασαν τα συγκεκριμένα μοντέλα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Μυτιλήνη: Νέο ναυάγιο με πέντε νεκρούς, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά


Νέα τραγωδία τα μεσάνυχτα. Πέντε πρόσφυγες πνίγηκαν ανοικτά της Σκάλας Συκαμνιάς. Τριήμερο πένθος κήρυξε ο δήμος Λέσβου για τους δεκάδες νεκρούς μετανάστες και πρόσφυγες που πνίγηκαν στην προσπάθεια τους να φτάσουν στο νησί . Νέο ναυάγιο με πέντε νεκρούς σημειώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Τετάρτη, ανοικτά της Σκάλας Συκαμνιάς.

ADVERTISEMENT
Στην πλαστική βάρκα που κινδύνευε, και εντόπισε νορβηγικό σκάφος της δύναμης της Frontex, επέβαιναν 70 άτομα και είχε κατεύθυνση τις ακτές της βόρειας Λέσβου. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης διασώθηκαν 62 οι οποίοι ενημέρωσαν ότι άλλοι οκτώ συνταξιδιώτες τους είχαν γλιστρήσει πάνω από τη βάρκα.

Δίκη Χρυσής Αυγής. Αστυνομικός: Ο Ρουπακιάς είπε "εγώ το έκανα, μην πείτε τίποτα σε κανέναν. Είμαι δικός σας"


Αστυνομικός κατέθεσε ότι ο Γ. Ρουπακιάς ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, ενώ αμέσως μετά το φονικό ήταν νηφάλιος και κάπνιζε  Τη βεβαιότητα ότι ο Γ. Ρουπακιάς ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, λέγοντας μάλιστα "εγώ το έκανα, μην πείτε τίποτε σε κανέναν, είμαι  δικός σας", κατέθεσε ο αστυνομικός Δημ.Κουρετζής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

ADVERTISEMENT
Ο μάρτυρας καταθέτοντας στο δικαστήριο, ειπε πως "φοβήθηκα μήπως ήταν συνάδελφος και τον ρώτησα, τι εννοείς δικός μας και μου απάντησε της Χρυσής Αυγής. Του απαντάω, δεν είστε δικός μας και τον πήγα στο τμήμα".