Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Σοκ : Τραβούσε φωτογραφίες τις αρρωστημένες πράξεις του σε ανήλικη


Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση για έναν 56χρονο, υπάλληλο τηλεοπτικού καναλιού, ο οποίος για τουλάχιστον δύο χρόνια ασελγούσε πάνω σε μια 9χρονη.


Κατά πληροφορίες στον υπολογιστή του οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα και φωτογραφίες του ίδιου να ασελγεί πάνω στο μικρό κορίτσι.

Πούτιν: «Η Τουρκία θέλει εξισλαμισμό της χώρας της»


Πούτιν: «Η Τουρκία θέλει εξισλαμισμό της χώρας της»Για σκόπιμη πολιτική υποστήριξης του εξισλαμισμού της χώρας από τη μεριά της τουρκικής ηγεσίας κάνει λόγο ο Βλάντιμιρ Πούτιν σε σημερινή του τοποθέτηση σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα.

«Το πρόβλημα δεν είναι η τραγωδία που ζήσαμε χθες», φέρεται να είπε ο Ρώσος πρόεδρος σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Και συνέχισε: «Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Παρατηρούμε πως η νυν τουρκική ηγεσία εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί σκόπιμα μια πολιτική υποστήριξης του εξισλαμισμού της χώρας της».

Μητσοτάκης: Μεταρρυθμίσεις και πελατειακό κράτος δεν συμβαδίζουν


Μητσοτάκης: Μεταρρυθμίσεις και πελατειακό κράτος δεν συμβαδίζουνΤα πυρά του στην κυβέρνηση στρέφει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επανασύσταση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης.

Β. Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει γιατί υπάρχουν 10 βουλευτές - βόμβες


Για 10 βουλευτές - βόμβες που υπάρχουν στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εκτιμώντας ότι σύντομα η κυβέρνηση θα καταρρεύσει.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στην ομάδα των «53», τονίζοντας ότι ο ένας εξ αυτών έφυγε ήδη και επομένως, υπάρχουν ακόμη 10 βόμβες, έτοιμες να σκάσουν.
«Η αγωνία μου για την πτώση της κυβέρνησης με οδήγησε να προτείνω οικουμενική κυβέρνηση» συνέχισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «λάθος» την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και επανέλαβε την πρότασή του για αναστολή της καταβολής της σύνταξης στους πλούσιους, που διαθέτουν εισοδήματα από άλλες πηγές. «Είναι 80.000 συντάξεις, έχουν εισοδήματα από άλλες πηγές, από νοίκια, από τόκους καταθέσεων, μερίσματα εταιρειών, σε αυτούς λέω, με βάση εισοδηματικά κριτήρια ότι πρέπει να κοπεί η σύνταξη» εξήγησε.

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Ξάνθη σηκώνοντας σκεπές και ξεριζώνοντας δέντρα

Μια πόλη με ξεριζωμένα δέντρα και πεσμένες κολόνες, κατεστραμμένες σκεπές και διαλυμένες αποθήκες, είναι η εικόνα που άφησε πίσω του, ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε χθες βράδυ (25/11) από περιοχή της Ξάνθης.
Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Ξάνθη σηκώνοντας σκεπές και ξεριζώνοντας δέντρα (photos)Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν ο ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την περιοχή του Παλιού Κατράμιου, στο Δήμο Αβδηρών Ξάνθης.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthinea.gr, ο ανεμοστρόβιλος συνοδευόταν από πολύ δυνατή βροχή και έναν εκκωφαντικό θόρυβο που τρόμαξε τους κατοίκους καθώς νόμιζαν ότι επρόκειτο για σεισμό.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ξηλώνοντας σκεπές από αυλές και σπίτια, κόβοντας στα δύο τις πέτρινες περιφράξεις των αυλών, ξεριζώνοντας δέντρα αλλά και κολόνες της ΔΕΗ.
Ο οικισμός καθώς και γύρω περιοχές βυθίστηκαν στο σκοτάδι, καθώς προκλήθηκε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.