Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικες στολές: 25 έξυπνες ιδέες για στολές τις Απόκριες


Ποιες είναι μερικές από τις πιο έξυπνες ιδέες για αποκριάτικες στολές τις απόκριες που μπορούν να εντυπωσιάσουν τους πάντες. Δείτε μερικές εντυπωσιακές αποκριάτικες στολές.

Τις φετινές Αποκριές μπορείτε να εντυπωσιάστε με το να βρείτε ξεχωριστές ιδέες για αποκριάτικες στολές. να περάσουν αθόρυβα και συμβατικά. Με κέφι, διασκέδαση και καρναβαλική διάθεση και ο καλύτερος τρόπος να εκφράσουμε τις σκανδαλιάρικες προθέσεις μας είναι αποκτώντας έξυπνες και ξεχωριστές ιδέες για αποκριάτικες στολές.
Είτε επισκεπτόμενοι τα εποχικά καταστήματα αποκριάτικων ειδών είτε δημιουργώντας την από μόνοι μας, το βασικό κριτήριο της επιλογής του της αποκριάτικης στολής μας πρέπει να είναι η πρωτοτυπία για να καταφέρουμε να τραβήξουμε το ενδιαφέρον -και τα βλέμματα- στο μασκέ πάρτι θα παίξει και το πόσο επίκαιροι είμαστε.


Εκτός από μία πρώτη βόλτα στα καταστήματα αποκριάτικων ειδών για να ανακαλύψουμε ιδέες και να μάθουμε τις προτιμήσεις των καταναλωτών, οι πιο «δημιουργικοί» μπορούννα δοκιμάσουν το ταλέντο τους στην λύση προετοιμασίας μιας πρωτότυπης αποκριάτικης στολής.
Μερικές έξυπνες ιδέες για αποκριάτικες στολές που είναι πρωτότυπες:
* Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων: Επίκαιρο, λόγω της ταινίας, εύκολο και οικονομικό. Για να φτιάξετε αυτή την αποκριάτικη στολή θα χρειαστείτε: Ένα γαλάζιο φόρεμα ή γαλάζιο ύφασμα, λευκή ποδιά, μια ξανθιά περούκα, μαύρα παπούτσια-μπαλαρίνες με λουράκι, λευκό καλσόν και μία μαύρη κορδέλα.
* Ο Τρελοκάπελας: Αυτό που θα χρειαστείτε για αυτήν την αποκριάτικη στολή είναι ένα σμόκιν, ένα ψηλό μαύρο καπέλο, μία πορτοκαλί περούκα με σγουρά μαλλιά, ένα ρολόι τσέπης και ένα μπαστούνι. Αν το ρολόι τσέπης και το μπαστούνι είναι δυσεύρετα, με μία βόλτα στα παλιατζίδικα στο Μοναστηράκι θα τα βρείτε πολύ εύκολα. Ακόμα, δεν είναι απαραίτητο το κοστούμι να είναι μαύρο –και φυσικά δεν θα χρησιμοποιήσετε το καλό σας κοστούμι, αλλά ένα παλιό κάποιου συγγενή ή φίλου.
Δείτε και ιδέες για ξεκαρδιστικές αποκριάτικες στολές:

Δεν υπάρχουν σχόλια: