Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Βίντεο: Η Φρόσω Κυριάκου «λύνει» τη σιωπή της μετά το δυστύχημα


Η 21χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη, μιλάει για την κατάσταση υγείας της αλλά και τη σχέση που έχει με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή


Βίντεο: Η Φρόσω Κυριάκου «λύνει» τη σιωπή της μετά το δυστύχημαΠενήντα ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Φρόσω Κυριάκου, η 21χρονη συνεπιβάτης του τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ, επισκέφτηκε την Μίνα Αρναούτη, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η 30χρονη Μίνα, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ήταν η μοναδική που φορούσε ζώνη ασφαλείας.


Εκεί βρισκόταν και η κάμερα του «You Weekly», που προσπάθησε να εξασφαλίσει κάποιες δηλώσεις από την Φρόσω Κυριάκου. Πώς είναι υγεία της; «Καλά είναι η υγεία μου», απάντησε η 21χρονη.

Ισχύει ότι δέχεται απειλές, όπως είχε αναφερθεί μέσω του δικηγόρου της; «Σας παρακαλώ πολύ, σας παρακαλώ πολύ!... Όχι στέλνουμε δελτία Τύπου χωρίς να ισχύουν!», απάντησε.

«Όλα αυτά που ακούγονται ισχύουν;»,
επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Δεν ακούγονται. Είναι γραπτές δηλώσεις ό,τι έχει ειπωθεί από εμάς και τον δικηγόρο μας », απάντησε η 21χρονη φανερά ενοχλημένη.

Έχει επαφή με την οικογένεια του Παντελίδη; «Αν είχαμε επαφή θα το είχαμε πει», απάντησε η μητέρα της Φρόσως.




Δεν υπάρχουν σχόλια: