Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Βίντεο: Η Φρόσω Κυριάκου «λύνει» τη σιωπή της μετά το δυστύχημα


Η 21χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη, μιλάει για την κατάσταση υγείας της αλλά και τη σχέση που έχει με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή


Βίντεο: Η Φρόσω Κυριάκου «λύνει» τη σιωπή της μετά το δυστύχημαΠενήντα ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Φρόσω Κυριάκου, η 21χρονη συνεπιβάτης του τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ, επισκέφτηκε την Μίνα Αρναούτη, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η 30χρονη Μίνα, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ήταν η μοναδική που φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Π. Παντελίδης: Νέα στοιχεία για το τροχαίο: Τι οδήγησε στο θάνατό του

Π. Παντελίδης: Νέα στοιχεία για το τροχαίο: Τι οδήγησε στο θάνατό του Σε μια νέα βάση στηρίζεται η υποστηρικτική γραμμή της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, ύστερα από την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων και των εξετάσεων DNA.

Ο «Πλανήτης 9» θα συγκρουστεί αυτόν τον μήνα με τη Γη


o-planitis-9-tha-sugkroustei-auton-ton-mina-me-ti-giΕρευνητής του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα υποστηρίζει πως ο «πλανήτης 9» που πρόσφατα ανακαλύφθηκε, έρχεται κατευθείαν πάνω στη Γη. Οπως ίσως γνωρίζετε από προηγούμενη ανάρτηση του TheTOC στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος ανακαλύφθηκε πρόσφατα -τον περασμένο Ιανουάριο- ένας ένατος πλανήτης που είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και βρίσκεται σε τροχιά πολύ πέρα από τον Ποσειδώνα, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο σε μια απόσταση τουλάχιστον 4,5 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Στο επαγγελματικό τιμολόγιο ρεύματος τα Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. και ερευνητικά κέντρα


dehΣτο εταιρικό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας εντάσσονται όλα τα ΑΕΙ, ΤΕΙ και ερευνητικά κέντρα, τα λειτουργικά έξοδα των οποίων καλύπτονται από τον προϋπολογισμό του Yπουργείου Παιδείας, ύστερα από πρόταση της ΔΕΗ που έγινε αποδεκτή από το Yπουργείο.
Με την εξέλιξη αυτή, εκτιμάται ότι θα επέλθει μείωση της χρέωσης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας μεσοσταθμικά σε ποσοστό της τάξης του 10%, σε ετήσια βάση. Επιπλέον, εφόσον οι εν λόγω φορείς είναι συνεπείς στις πληρωμές τους, εντάσσονται αυτόματα στο πρόγραμμα «Συνέπεια» της ΔΕΗ για επαγγελματικούς πελάτες, το οποίο ήδη ξεκίνησε από τις αρχές Απριλίου και προβλέπει επιπλέον έκπτωση 10%.

[News247]: Πανικός στον αέρα. Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης από Θεσσαλονίκη για Χανιά


"Τα είδαμε όλα" δήλωσε μια από τις επιβάτες του αεροσκάφους που υπέστη αποσυμπίεση καμπίνας. "Ακούγεται ένας θόρυβος και αυτομάτως πέφτουν οι μάσκες. Είπα εδώ είμαστε. 'Ήρθε η ώρα μας'" δήλωσε άλλος επιβαίνων 


Στιγμές τρόμου και αγωνίας στον αέρα έζησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι 51 επιβάτες της πτήσης 728 της Aegean από Θεσσαλονίκη για Χανιά. Η πτήση απογειώθηκε στις 14.00 το μεσημέρι και ένα τέταρτο μετά υπέστη αποσυμπίεση ο θάλαμος επιβατών και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.
AdTech Ad
Στη συνέχεια για λόγους ασφαλείας το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών. Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο της εταιρείας και τελικά προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Χανίων στις 4.15 με καθυστέρηση μιας ώρας.
Δείτε βίντεο με δηλώσεις επιβατών στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό "Νέα Τηλεόραση Κρήτης":

Καταδίωξη με πυροβολισμούς τη νύχτα στα Εξάρχεια


Καταδίωξη με πυροβολισμούς τη νύχτα στα ΕξάρχειαΟι δράστες διέφυγαν - βρήκαν καταφύγιο σε καταυλισμό Ρομά.
Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς σημειώθηκε τη νύχτα στα Εξάρχεια.

Στις 03.10, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νοταρά, τρεις άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν και να φορτώσουν σε φορτηγό μια μοτοσικλέτα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους αστυνομικούς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης καταδίωξε στην περιοχή το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο διέφευγαν.

Οι τεχνικές αστοχίες που στοίχισαν τη ζωή στην Άννα Πολλάτου


Οι τεχνικές αστοχίες που στοίχισαν τη ζωή στην Άννα ΠολλάτουΝέα στοιχεία για το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από την Ολυμπιονίκη. Τις τεχνικές αστοχίες του αυτοκινήτου «δείχνουν» ως υπαίτιες για το θανάσιμο τραυματισμό της αδικοχαμένης αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής Άννας Πολλάτου το 2014 τα συμπεράσματα του πολυσέλιδου πορίσματος-καταπέλτη, που συνέταξε ο διορισμένος από την οικογένεια πραγματογνώμονας.