Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Φρίκη: Ο τζιχαντιστής έδειξε τα πτώματα στο Facebook live!

Βιντεοσκόπησε ζωντανά τον εαυτό του την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού -Έγραφε στα social media «δεν ξέρω τι να κάνω με το παιδί τους», ενώ απείλησε ότι ο ISIS θα αιματοκυλίσει το Euro!

Επιστρέφει στη Γαλλία ο τρόμος του Ισλαμικού Κράτους, καθώς ο άνδρας που το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη σκότωσε έναν αστυνομικό και τη σύζυγό του υποστήριξε πως ανήκει στην οργάνωση.

Όλα ξεκίνησαν χθες περί τις 21:00 (22:00 ώρα Ελλάδας) στη συνοικία Μανιανβίλ, στο Ιβλίν, δυτικά του κέντρου του Παρισιού.

Άλμα με αλεξίπτωτο και κατάδυση με 'βατραχανθρώπους' για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ, την πτώση με αλεξίπτωτο και την κατάδυση στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου


Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο επισκέφτηκε τη Δευτέρα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.
AdTech Ad
Ο Ναύαρχος μίλησε στο προσωπικό και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε προγραμματισμένο άλμα αλεξιπτωτιστού από Ε/Π Chinook CH-47D και σε κατάδυση στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, με προσωπικό της ΔΥΚ, της Ζ’ ΜΑΚ και του ΕΤΑ.

Ιερέας που έδειρε τον κουμπάρο: Δεν σεβάστηκαν το μυστήριο


Τι απαντά στις κατηγορίες για τη χειροδικία σε γάμο ο ιερέας από την Κύπρο που εν μέσω του μυστηρίου γρονθοκόπησε τον κουμπάρο 

Η γαμήλια τελετή είναι θείο μυστήριο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους εντός του ιερού ναού. Στην περίπτωση του γάμου του περασμένου Σαββάτου, που αποτελεί αντικείμενο ενασχόλησης όλων μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν υπήρξε ο απαιτούμενους σεβασμός από οικείους του ζεύγους και όχι μόνο σε μια περίπτωση.
AdTech Ad
Αυτό υποστηρίζει μιλώντας στον «Φ» ο ιερέας που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο, στο ξωκλήσι του Σταυρού της Μίνθης, τονίζοντας ότι προειδοποίησε επανειλημμένα όλους ότι θα έπρεπε να τύχουν σεβασμού τόσο τα θεία, όσο και οι διαδικασίες που ακολουθούνται στο μυστήριο.

Ενημέρωση & Αγγελίες Ν. Πιερίας